Sofia Jannok
Sofia Jannok
2010 Sofia Jannok, Göteborg (32713236513) (cropped).jpg
Riegádančakčamánu 15. beaivvi 1982:s(1982-09-15)[1][2] (40)
Riikkavulošvuohta
Bargu
Ámmátlávlu, TV-programleder (nb) Oversett ja lávlu-lávlladahkkil
Giellaruoŧagiella
BálkkašumitPrins Eugens Kulturpris (nb) Oversett, Sami Music Awards, Áillohaš-musihkkabálkkašupmi, Ulla Billquist-stipendiet (nb) Oversett, gudnedoavttir, Evert Taube-stipendet (nb) Oversett, Gevalia-musihkkabálkkašupmi ja Sámiráđi gudnebálkkašupmi
Lassedieđut
Ruovttusiiduhttp://www.sofiajannok.com/
Commons-logo.svg Sofia Jannok
Wikimedia Commonsas

Sofia Jannok (r. čakčamánu 15. 1982 Váhčir) lea sápmelaš musihkkár ja mediabargi Ruoŧa bealde. Son lea maid jođiheaddjin sámegielat mánáid TV-prográmmas Unna Junnás ovttas Petra Magga-Varsain.

Sofia Jannok

DiskografiijaRediger

  • Čeaskat (2007)
  • Áššogáttis (2009)
  • Áhpi (2013)
  • ORDA (2016)
  • Lávv u (2021)

GáldutRediger

LiŋkkatRediger

Wikimedia Commonsis lea eanet materiála, mii laktása suorgái: Sofia Jannok