Bures boahtin! rievdat

  Hei, Onnevi, ja bures boahtin ráhkadit sámegiel Wikipedia!

Lea hui dehálaš ja suohtas, ahte maid don hálidat leat mielde. Jeara fal, jos dus leat jearaldagat. Lea somá go beroštat Wikipedias maiddái sámegillii.


Wikipedia oanehaččat rievdat

OzaÁigeguovdilRáhkat ođđa siidduLogge sisaLogge olggosBuot siiddutOđđa siiddutStatistihkatGáffestohpuOvttasbargoartihkalArtihkalsávaldagatVuođđoartihkkalatSummal siiduVaras rievdadusat

  

Bures boahtin ja tervetuloa pohjoissaamenkieliseen Wikipediaan! Kiitoksia paljon muokkauksista, joissa olet lisännyt suomenkielisen nimen artikkeleihin; tämä on tärkeää työtä. Jos aiot vielä jatkossa lisätä niitä (ja toivon, että jatkat :)), voit käyttää kieltä varten suomagillii-pätkän sijasta kielimallineita eli tässä tapauksessa suomagillii: suomenkielinen nimi. Tulos on sama, mutta suosittelemme mallineen käyttöä. Ja jos haluat lisätä viitettä Ruijan ja Länsipohjan suomenkielisiin nimiin, voit lykätä nimen perään viitteen <ref name="ruija">{{Neahttagáldu | čálli = Sinisalo, Aino | namma = Ruijan ja Länsipohjan suomenkieliset paikannimet | čujuhus = https://www.kielikello.fi/-/ruijan-ja-lansipohjan-suomenkieliset-paikannimet | beaivemearri = 8.1976 | olggosaddi = Kielikello | čujuhuvvon = 4.5.2019 | giella = {{fi}}}}</ref> ja uuden gáldut-osion (suom. lähteet), jos nimi löytyy siitä listasta. Olen lisännyt sen Kainuun kunnan artikkeliin jo. Asiasta erikseen, osaatko saamea suomen lisäksi? :) -Yupik (ságastallan) 22:03, 3 miessemánu 2019 (UTC)

Hei ja kiitokset! En valitettavasti osaa saamea :( -Onnevi
Ei hätiä, kysyin sen takia, että tiedän millä kielellä kirjoittaa tänne :) Jos haluaisit oppia vähän saamea, Sano se saameksi on ihana sivusto! Ja kuten sanoin aiemmin, toivon, että jatkat pohjoissaamenkielisessä wikipediassa :) -Yupik (ságastallan) 22:33, 16 miessemánu 2019 (UTC)