Dán artihkkalis dáidet leat čállinmeattáhusat. Jus háliidat, de divo daid ja váldde eret dan málle. Giitu!
Selena
Selena
Selena
Selena drawing.jpg
Riegádancuoŋománu 16. beaivvi 1971:s(1971-04-16)[1][2]
Jápmánnjukčamánu 31. beaivvi 1995:s(1995-03-31)[3][1][2] (23)
Čearddalašvuohtachicano[d]
Riikkavulošvuohta
Bargu
Ámmátlávlu, neavttár, television actor Translate, modealla, filbmaneavttár, lávlu-lávlladahkki, musihkkabuvttadeaddji, designer Translate, dánsejeaddji, fashion designer Translate ja costume designer Translate
Giellaspánskagiella
BálkkašumitGrammy Award for Best Mexican/Mexican-American Album Translate ja Billboard Latin Music Award for Hot Latin Songs Artist of the Year Translate
Bearaš
VáhnematAbraham Quintanilla, Jr. Translate
GuoibmiChris Pérez Translate
Lassedieđut
VuolláičálusSelena Signature.png
Ruovttusiiduhttp://www.q-productions.com
Commons-logo.svg Selena
Wikimedia Commonsas

Selena Quintanilla-Perez (cuoŋománu 16. b. 1971 Lake Jacksonis, Texasis - njukčamánu 31. b. 1995 Amerihká ovttastuvvan stáhtain) lei amerihkálaš lávlu, pianista ja šuokŋadahkki.

DiskografiijaEdit

  • Selena (1989)
  • Ven Conmigo (1990)
  • Entre a Mi Mundo (1992)
  • Live! (1993)
  • Amor Prohibido (1994)
  • Dreaming of You (1995)

LiŋkkatEdit

  1. 1,0 1,1 Find a Grave — 1995. — ed. size: 165000000
  2. 2,0 2,1 FemBio
  3. SNAC — 2010.