Dán artihkkalis dáidet leat čállinmeattáhusat. Jus háliidat, de divo daid ja váldde eret dan málle. Giitu!
Selena
Selena
Selena
Selena
Riegádancuoŋománu 16. beaivvi 1971:s(1971-04-16)[1][2][3]
Jápmánnjukčamánu 31. beaivvi 1995:s(1995-03-31)[4][1][…] (23)
HávdiSeaside Memorial Park
Čearddalašvuohtachicano[d]
Riikkavulošvuohta
Bargu
Ámmátlávlu, neavttár, TV-neavttár, modealla, filbmaneavttár, lávlu-lávlladahkkil, musihkkabuvttadeaddji, designer (en) Translate, dánsejeaddji, fashion designer (en) Translate ja costume designer (en) Translate
Giellaspánskagiella
BálkkašumitGrammy Award for Best Mexican/Mexican-American Album (en) Translate, Billboard Latin Music Hall of Fame (en) Translate ja Billboard Latin Music Award for Hot Latin Songs Artist of the Year
Bearaš
VáhnematAbraham Quintanilla, Jr.
GuoibmiChris Pérez
Lassedieđut
VuolláičálusSelena Signature.svg
Ruovttusiiduhttps://q-productions.com/
Commons-logo.svg Selena
Wikimedia Commonsas

Selena Quintanilla-Perez (cuoŋománu 16. b. 1971 Lake Jacksonis, Texasis - njukčamánu 31. b. 1995 Amerihká ovttastuvvan stáhtain) lei amerihkálaš lávlu, pianista ja šuokŋadahkki.

DiskografiijaEdit

  • Selena (1989)
  • Ven Conmigo (1990)
  • Entre a Mi Mundo (1992)
  • Live! (1993)
  • Amor Prohibido (1994)
  • Dreaming of You (1995)

LiŋkkatEdit

  1. 1,0 1,1 Find a Grave — 1995.
  2. 2,0 2,1 FemBio: Банк данных о выдающихся женщинах
  3. https://www.geneastar.org/genealogie/?refcelebrite=quintanilla
  4. SNAC — 2010.