Frances Ruffelle

Dán artihkkalis dáidet leat čállinmeattáhusat. Jus háliidat, de divo daid ja váldde eret dan málle. Giitu!
Frances Ruffelle
Frances Ruffelle
Riegádanborgemánu 29. beaivvi 1965:s(1965-08-29)[1][2][3] (56)
Riikkavulošvuohta
Bargu
Ámmátlávlu ja neavttár
Giellaeaŋgalsgiella
BálkkašumitTheatre World Award
Bearaš
GuoibmiJohn Caird
MánátEliza Doolittle ja Nathaniel George Caird
Lassedieđut
Ruovttusiiduhttp://www.francesruffelle.com/

Frances Ruffelle (riegádan borgemánu 29. b. 1965, Londonis, Britannias) lea popmusihkkár ja lávlusániidčálli.

DiskografiijaEdit

  • Fragile (1994)
  • Frances Ruffelle (1998)
  • Showgirl (2004)
  • Purify (2005)
  • Imperfectly Me (2010)
  • I Say Yeh-Yeh (2015)

Eará siidduinEdit

  1. Internet Broadway Database — 2000.
  2. Discogs — 2000.
  3. Lundy D. R. The Peerage