Álgovuolggalaš fiila(SVG-fiila, dábálaččat 1 151 × 1 441 piksela (govvačuoggá), fiilasturrodat: 230 KiB)

Dát fiila lea Wikimedia Commonsis ja eará prošeavttat sáhtet geavahit dan. Dan vuolábealde leat dieđut, mat gávdnojit fiilla govvádussiiddus.

Čoahkkáigeassu

Vaakunaselitys
InfoField
Suomi: Punaisessa kentässä kultainen Vaasain tunnus, sen alapuolella kulta-valkoinen vapaudenristi kultaisine laakeriseppeleineen jamiekkoineen riippumassa kultaisessa, kahdella punaisella viivalla kirjatussa nauhassa, joka ympäröi kilven alaosaa.
Svenska: I rött fält en vase i guld; med frihetskorset i guld och vitt med lagerkrans och svärd i guld anbragt nedanom vapenskölden, hängande i gyllene, med två röda ränder tecknat band, som omsluter sköldens nedre del.
Beaivemearri 1. cuoŋománnuta 2020
Objekthistorikk
Suomi: Vaasan kaupungin vaakuna
Kunstner
InfoField
Original by Eric O. W. Ehrström
Gáldu National Archives of Finland
Andre versjoner

Liseansa

Public domain
Tämä tiedosto kuvaa suomalaisen kunnan, maakunnan tai hallinnollisen tai historiallisen läänin vaakunaa. Suomen tekijänoikeuslainsäädännön ja tekijänoikeusneuvoston antamien lausuntojen (1997:11 ja 1998:5) perusteella nämä vaakunat ovat vailla tekijänoikeussuojaa. Huomio: Vaakunoiden käyttöä on rajoitettu lainsäädännössä riippumatta niiden tekijänoikeuksista.

Deutsch | English | suomi | français | македонски | русский | svenska | +/−


Insignia Tässä kuvassa on lippu, vaakuna, sinetti tai muu virallinen arvo- tai tunnuskuvio. Lainsäädäntö voi rajoittaa tällaisen kuvion käyttöä, joten varmista, että saat käyttää sitä. Tällaiset rajoitukset eivät liity tekijänoikeuteen, joten tekijänoikeuksista vapaakaan tunnuskuva ei välttämättä ole täysin vapaasti käytettävissä.
Nazi symbol Vastuuvapaus
Tämä kuva esittää (tai muistuttaa) symbolia, jota on käyttänyt Saksan kansallissosialistinen hallinto, siihen liittyvä organisaatio tai muu organisaatio, joka on kielletty Saksan liittotasavallan perustuslakituomioistuimen päätoksellä.

Saksassa kiellettyjen organisaatioiden tunnusten (kuten natsien hakaristi tai nuoliristi) käyttö voi myös olla laitonta Itävallassa, Unkarissa, Puolassa, Tšekin tasavallassa, Ranskassa, Brasiliassa, Venäjällä sekä muissa maissa, riippuen asiayhteydestä. Asiaan liittyvä lainkohta Saksan rikoslaissa (StGB) on pykälä 86a ja Puolan rikoslaissa artikla 256 (Dz.U. 1997 nr 88 poz. 553).

Bildetekster

Legg til en kort forklaring på hva filen representerer

Elementer som er med i denne fila

motiv girjedárogiella

mediatype girjedárogiella

image/svg+xml

Fiilla historjá

Go deaddilat beaivemeari, oainnat makká fiila lei dalle.

Beaivemearri/ÁigiGovašMihtutGeavaheaddjiKommentára
dálásuoidnemánnu 5 b. 2021 dii. 12.59Govaš suoidnemánnu 5 b. 2021 dii. 12.59 vurkejuvvon veršuvnnas1 151 × 1 441 (230 KiB)Fenn-O-maniCLess brighter Gules
cuoŋománnu 1 b. 2020 dii. 7.07Govaš cuoŋománnu 1 b. 2020 dii. 7.07 vurkejuvvon veršuvnnas1 151 × 1 441 (230 KiB)Fenn-O-maniCUploaded a work by Original by Eric O. W. Ehrström from [http://digi.narc.fi/digi/view.ka?kuid=1366411&lang=fi_FI National Archives of Finland] with UploadWizard

Čuovvovaš siidduin lea liŋka dán fiilai:

Fiilla vuogádatviidosaš geavaheapmi

Følgende andre wikier bruker denne filen:

Vis mer global bruk av denne filen.

Metadata