Erohusat prošeaktasiiddu «Gáffestohpu» veršuvnnaid gaskkas

Sisdoallu sihkkojuvvon Sisdoallu lasihuvvon
Gurgadas 118:
More information can be found [https://meta.wikimedia.org/wiki/Celtic_Knot_Conference_2019 here]. See you there! [[Geavaheaddji:Llywelyn2000|Llywelyn2000]] ([[Geavaheaddjeságastallan:Llywelyn2000|ságastallan]]) geassemánu 6 b. 2019 dii. 9.17 (UTC)
:Diolch! We'll be there :) -[[Geavaheaddji:Yupik|Yupik]] ([[Geavaheaddjeságastallan:Yupik|ságastallan]]) geassemánu 6 b. 2019 dii. 11.26 (UTC)
 
== Wiki Loves Monuments -sivuston kääntäminen saamen kielille ja ruotsiksi ==
 
Wikimedia Suomi pyytää tarjouksia Wiki Loves Monuments -kilpailusivuston (wlm.wikimedia.fi) tekstien kääntämisestä suomesta ruotsiksi, pohjoissaameksi, inarinsaameksi ja koltansaameksi. Käännettävä teksti sisältää verkkosivuston tämän hetkisen sisällön ja navigaation. Merkkimäärä on n. 5600 välilyöntien kanssa ja 5000 ilman. Tämän lisäksi voimme myöhemmin tarvita yksittäisten blogitekstien käännöksiä tai yksittäisten lauseiden käännöksiä.
 
Tarjousten jättöaika on perjantai 2.8.2019 ja työn toteuttamisen määräaika on perjantai 9.8.2019. Lähetä tarjous sähköpostilla info@wikimedia.fi.
 
Pyydämme tarjouksessa mainitsemaan hinnan verkkosivuston kokonaisuudelle sekä hinnoitteluperusteen ja toimitusajan mahdollisille tuleville käännöksille. Kerro myös mahdolliset maksutavat.
 
Wikimedia Suomi ry on yleishyödyllinen yhdistys, joka edistää Internet-tietosanakirja Wikipedian sekä muiden Wikimedia Foundationin ylläpitämien palveluiden tuntemusta ja käyttöä sekä vapaan sisällön luontia ja levittämistä Suomessa.
 
– [[Geavaheaddji:Susannaanas|Susannaanas]] ([[Geavaheaddjeságastallan:Susannaanas|ságastallan]]) suoidnemánu 30 b. 2019 dii. 8.11 (UTC)