Open main menu
Dán artihkkalis dáidet leat čállinmeattáhusat. Jus háliidat, de divo daid ja váldde eret dan málle. Giitu!
Christina Aguilera
Liberation Tour (45997616942) (cropped).jpg
Riegádanjuovlamánu 18. beaivvi 1980:s(1980-12-18)[1][2][3] (38)
Riikkavulošvuohta
Bargu
Ámmátlávlu, singer-songwriter Translate, šuokŋadahkki, dánsejeaddji, musihkkár, musihkkabuvttadeaddji, music video director Translate, entrepreneur Translate, filbmabuvttadeaddji, filbmaneavttár, stage actor Translate, television actor Translate, modealla, neavttár, producer Translate, diplomáhtta ja voice actor Translate
Giellaeaŋgalsgiella
Bearaš
VáhnematFausto Xavier Aguilera Translate
GuoibmiJordan Bratman Translate
MánátMax Bratman Translate
Lassedieđut
VuolláičálusChristina Aguilera Signature PNG.png
Ruovttusiiduhttp://www.christinaaguilera.com/
Commons-logo.svg Christina Aguilera
Wikimedia Commonsas
Christina Aguilera 2006

Christina Aguilera (njukčamánu 28. 1980 Staten Island, New York, Amerihká ovttastuvvan stáhtat) lea popmusihkkár.

DiskografiijaEdit

  • Christina Aguilera (1999)
  • Mi Reflejo (2000)
  • My Kind of Christmas (2001)
  • Stripped (2002)
  • Back to Basics (2006)
  • Bionic (2010)
  • Lotus (2012)

LiŋkkatEdit