Christina Aguilera

Dán artihkkalis dáidet leat čállinmeattáhusat. Jus háliidat, de divo daid ja váldde eret dan málle. Giitu!
Christina Aguilera
Christina Aguilera
Christina Aguilera
Christina Aguilera at the D23 Expo, 2019.png
Riegádanjuovlamánu 18. beaivvi 1980:s(1980-12-18)[1][2][…] (40)
Riikkavulošvuohta
Bargu
Ámmátlávlu-lávlladahkkil, šuokŋadahkki, dánsejeaddji, musihkkár, musihkkabuvttadeaddji, music video director (en) Translate, fitnodatdoalli, filbmabuvttadeaddji, modealla, neavttár, jietnaneavttár ja recording artist (en) Translate
Giellaeaŋgalsgiella
BálkkašumitGrammy Award for Best New Artist (en) Translate, Latin Grammy Award for Best Female Pop Vocal Album (en) Translate, Grammy Award for Best Pop Collaboration with Vocals (en) Translate, Grammy Award for Best Female Pop Vocal Performance (en) Translate, Grammy Award for Best Female Pop Vocal Performance (en) Translate, Grammy Award for Best Pop Duo/Group Performance (en) Translate ja star on Hollywood Walk of Fame (en) Translate
Bearaš
VáhnematFausto Xavier Aguilera
GuoibmiJordan Bratman
MánátMax Bratman ja Summer Rain Rutler
Lassedieđut
VuolláičálusChristina Aguilera Signature PNG.png
Ruovttusiiduhttps://www.christinaaguilera.com/
Commons-logo.svg Christina Aguilera
Wikimedia Commonsas

Christina Aguilera (njukčamánu 28. 1980 Staten Island, New York, Amerihká ovttastuvvan stáhtat) lea popmusihkkár.

Christina Aguilera 2006

DiskografiijaEdit

  • Christina Aguilera (1999)
  • Mi Reflejo (2000)
  • My Kind of Christmas (2001)
  • Stripped (2002)
  • Back to Basics (2006)
  • Bionic (2010)
  • Lotus (2012)

LiŋkkatEdit

  1. Internet Movie Database — 1990.
  2. Encyclopædia Britannica
  3. Nederlandse Top 40
  4. Saksan kansalliskirjasto, Berliinin valtionkirjasto, Bavarian State Library et al. Record #123009189 // Общий нормативный контроль (GND) — 2012—2016.
  5. Leanne, Tyler, Vince and Bo reach BBC's The Voice final
  6. Marilyn Monroe-style Banksy portraits of Kate Moss for sale