Christina Aguilera

Dán artihkkalis dáidet leat čállinmeattáhusat. Jus háliidat, de divo daid ja váldde eret dan málle. Giitu!
Christina Aguilera
Christina Aguilera at the premiere of Burlesque (2010).jpg
Riegádanjuovlamánu 18. beaivvi 1980:s(1980-12-18)[1][2][…] (39)
Riikkavulošvuohta
Bargu
Ámmátlávlu, lávlu-lávlladahkki, šuokŋadahkki, dánsejeaddji, musihkkár, musihkkabuvttadeaddji, music video director Translate, entrepreneur Translate, filbmabuvttadeaddji, filbmaneavttár, stage actor Translate, television actor Translate, modealla, neavttár, buvttadeaddji, diplomáhtta ja jietnaneavttár
Giellaeaŋgalsgiella
Bearaš
VáhnematFausto Xavier Aguilera Translate
GuoibmiJordan Bratman Translate
MánátMax Bratman Translate
Lassedieđut
VuolláičálusChristina Aguilera Signature PNG.png
Ruovttusiiduhttps://www.christinaaguilera.com/
Commons-logo.svg Christina Aguilera
Wikimedia Commonsas
Christina Aguilera 2006

Christina Aguilera (njukčamánu 28. 1980 Staten Island, New York, Amerihká ovttastuvvan stáhtat) lea popmusihkkár.

DiskografiijaEdit

  • Christina Aguilera (1999)
  • Mi Reflejo (2000)
  • My Kind of Christmas (2001)
  • Stripped (2002)
  • Back to Basics (2006)
  • Bionic (2010)
  • Lotus (2012)

LiŋkkatEdit

  1. Internet Movie Database — 1990.
  2. Encyclopædia Britannica
  3. Nederlandse Top 40
  4. Saksan kansalliskirjasto, Berliinin valtionkirjasto, Bavarian State Library et al. Record #123009189 // Общий нормативный контроль (GND) — 2012—2016.
  5. Leanne, Tyler, Vince and Bo reach BBC's The Voice final
  6. Marilyn Monroe-style Banksy portraits of Kate Moss for sale